Hjemmesider -
15449
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15449,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Hjemmesider

Vi hjælper dig i mål med dine webprojekter

Vi udvikler hjemmesider til virksomheder, foreninger og private

Hvis du og din virksomhed står og mangler en kompetent webudviklings partner til jeres hjemmeside, er vi og vores team klar til at hjælpe med hjælp til backend udvikling fra vores søster virksomhed TF Internet, som er specialister i tung backend udvikling
.
Vi tilbyder både frontend og backend webudvikling fra bunden eller i kendte CMS platforme som WordPress, Sitecore, Drupal mv.

Vi er specialister i PHP og de fleste kendte frameworks herunder, så som symfony, laravel mv. hvilket betyder at vi holder os til de teknologier vi kender rigtig godt i vores løsninger.

Vi overtager gerne eksisterende projekter
Selvom at du i forvejen har en hjemmeside eller noget software, som du ønsker en ny leverandør til, tager vi gerne udfordringen op og hjælper med videreudviklingen.

Vi arbejder både på timebasis og projektbasis.
Vores timepris på alm. webudvikling er 749,00 + moms.
Projektpris gives på et kravspecifikation indsendt af kunden og tilpasset i samarbejde vores projektteam, som sikrer at det afstemmer bedst muligt forventningerne.

Projektbeskrivelse

I samarbejde med vores projektledere, udarbejdes en beskrivelse af projektet før opstart.

Responsivt

Vi sørger for at udviklingen fungerer på desktop, mobil og tablets.

Grundig test

Vi tester grundigt løsningen inden den releases til live miljøet hos jer som kunde.

Special udviklet webshop til LuxClub.dk Vi kan også hjælpe jer

LuxClub.dk er en webshop bygget som en fordelsklub, med salg af beauty produkter inden for  kropspleje, parfumer, kosmetik, hårpleje mv. til priser med op til 80% rabat.

Vi har udviklet en speciel tilpasset webshop løsning med webdesign, som fungerer både på desktop, mobil og tablet.
Se kundecase